Bokseri Slavije oduševili u Beču

D.D.
Bokseri Slavije oduševili u Beču

BEČ - Bokseri Slaviju oduševili su sve u Beču na humanitarnoj reviji gdje su odigrali neriješeno protiv najbonjeg tima Austrije.

Publika u dvorani “Halman dom” u Beču mogla je da uživa u osam mečeva punih naboja i svega onoga što sa sobom nosi “plemenita vještina”. Bokseri se u ringu nisu štedjeli.

Pobjede Slaviji donijeli su Leo Cvitanović, koji je još jednom pokazao da je udarna pesnica ekipa, te Bojan Zečević, Mihajlo Đekić i Nejc Petrič.

“Prezadovoljan sam nastupom naše ekipe. Pokazali smo da Slavija ima veliki kvalitet u svojim redovima i nijanse su presudile da ne dođemo do ukupne pobjede. Pohvalio bih domaćine za organizaciju, a nama je ovo još jedan motiv da nastavimo da treniramo. Slavija je pokazala i da na međunarodnoj sceni ima šta da pokaže i ovo je još jedan korak naprijed za klub.” poruka je Lea Cvitanovića.

Bečkim nastupom u ringu zadovoljni su i u rukovodstvu Slavije.

Igor Savičić, direktor kluba zajedno sa svojim saradnicima, pratio je tik u ring sve mečeve i pun je hvale na račun ekipe.

“Naši bokseri pokazali su se u najboljem svjetlu. Pokazali su da mogu da se nose sa svim rivalima u ringu. Želim da se zahvalim Igoru Miketiću, predsjedniku Bokserskog saveza Austrije na pozivu i na gostoprimstvu. Bokserski klub Slavija pokazao je da krupnim koracima ide naprijed i da je, u ovom trenutku, jedan od najboljih klubova regiona.” rekao je Savičić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana