Martinez: Idemo na pobjedu protiv Hrvatske

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

DOHA - Selektor belgijske fudbalske reprezentacije Roberto Martinez izjavio je da će njegov tim ići na pobjedu protiv Hrvatske u posljednjem kolu grupe F na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Belgija je juče poražena od Maroka 2:0 u drugom kolu na Mundijalu u Kataru. Hrvatska i Maroko imaju po četiri boda, dok je Belgija treća sa tri. Kanada je poslednja bez bodova.

"Ne igramo kako želimo, to je možda zbog težine koju nosimo. Posljednja dva meča odigrali smo kao da imamo previše toga da izgubimo. Ne radi se o nedostatku kvaliteta. Plašili smo se poraza. Nemamo više šta da izgubimo. Idemo na pobjedu protiv Hrvatske, to će da bude naš novi početak na ovom Mundijalu", rekao je Martinez.

On se osvrnuo na izjavu Kevina de Brujnea, koji je rekao da Belgija nema šansi da osvoji titulu na Mundijalu, jer ima "staru reprezentaciju".

"Prvi put čujem takve komentare. Na SP igrači moraju da razgovaraju sa medijima svaki dan. Igraču je dozvoljeno da kaže šta misli. Zajedno smo već šest godina, a ovakvi komentari nam neće pomoći da pobijedimo. Možda je to bio običan blef", rekao je Martinez.

Utakmice trećeg kola grupe F biće odigrane prvog decembra, a sastaće se Hrvatska - Belgija i Maroko - Kanada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana