Povrijeđena žena u nesreći u Banjaluci

Nebojša Tomašević
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA - Nada G. povrijeđena je u nesreći koja se desila u centru Banjaluke u sudaru autobusa i “mercedesa”, saznaje „Glas Srpske“.

Izvor "Glasa" je kazao da je Nada G. zadobila povredu glave i vrata, te da je riječ o lakšim povredama. Žena je bila u autobusu u kojem je bilo još putnika i ona je prevezena vozilom hitne pomoći u UKC RS.

Prema izjavi putnice iz autobusa, do nesreće došlo kada je džip “mercedes” pokušao da skrene prema zgradi Gradske uprave.

-  Tada je došlo do sudara i vozač autobusa je pokušao da izbjegne, ali nije uspio. Vozač „mercedesa“ je s bočne strane udario u autobus .Od siline udara autobus se odbio i udario u semafor - rekla je ova putnica.

Dodala je da je sreća da na pješačkom nije bio niko. Prema njenim riječima  u autobusu je bilo oko 15 putnika.

- Bilo je jako traumatično, mislila sam prevrnućemo se. Autobus je šverao i neka žena je pala. Mislim da je nju i odvezlo vozilo hitne - rekla je ova putnica ne želeći da se predstavi.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da je jedna osoba lakše povrijeđena u sudaru autobusa i automobila u centru grada. - Nezgoda se desila jutros u 9.20 časova u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića. Učestvovali su autobus “mercedes” firme “Bočac Turs” i vozilo “mercedes” registarskih oznaka Novog Sada. Jedno lice zadobilo je lakše tjelesne povrede, a pričinjena je šteta na vozilima, stubu ulične rasvjete i semaforu - rekli su u policiji ne navodeći druge detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana