Borcu VRS uskoro krov nad glavom, u akciji njegovi saborci i grad

Srna
Borcu VRS uskoro krov nad glavom, u akciji njegovi saborci i grad

DOBOJ- U Paležnici Donjoj kod Doboja privodi se kraju dogradnja i pokrivanje stambenog objekta borcu prve kategorije Vojske Republike Srpske Gosti Stjepanoviću, koju sprovodi Gradska boračka organizacija u okviru redovnih aktivnosti na pomoći socijalno-ugroženim članovima.

Predsjednik Skupštine Gradske boračke organizacije Doboj Petar Tubić rekao je da su obnovu objekta Stjepanoviću, prema utvrđenoj proceduri, predložili mjesni i regionalni odbor ove organizacije.

-Sredstva su doznačena iz Gradske uprave Doboj, prema izrađenoj specifikaciji za dogradnju i pokrivanje kuće - rekao je Tubić novinarima.

Tubić je naveo da je riječ o lijepom primjeru i slozi nekadašnjih saboraca koji su volonterski angažovani tokom izvođenja radova.

Zamjenik gradonačelnika Doboja Slavko Kovačević pohvalio je angažovanost dobojske Boračke organizacije da nekadašnjim saborcima omogući osnovne uslove za život i na taj način pokaže da nisu zabroavljeni.

Gosto Stjepanović, borac prve kategorije, živi od 80 KM boračkog dodatka i prihoda koje ostvari radeći poslove na dnevnici.

On je zahvalio komšijama i nekadašnjim saborcima što učestvuju u radovima, a Boračkoj organizaciji i gradu Doboju za doznačena sredstva.

-Danas betoniramo ploču kako bi već od ponedjeljka započeli sa radovima na krovu -  izjavio je Stjepanović, koji se nada da bi već naredne sedmice objekat bio i pokriven, a krov kompletiran.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana