Suđenje Brajanu Volšu: Otkriven sadržaj kesa bačenih u blizini kuće njegove majke

GS
Suđenje Brajanu Volšu
Foto: CNN | Suđenje Brajanu Volšu

KVINSI - Brajan Volš doveden je danas nešto poslije 14 sati po našem vremenu u Okružni sud u Kvinsiju gdje se suočio sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš.

Volš, koji se izjasnio da nije kriv, sve vrijeme je gledao u tužiteljku dok je čitala zastrašujuće detalje o ubistvu njegove supruge.

Američki mediji ocjenjuju da je tužiteljka u sudnici iznijela vrlo precizan vremenski okvir počev od 1. januara u 6.10 časova ujutru, vrijeme za koje Brajan tvrdi da ju je poslednji put vidio.

U 10 kesa za đubre, koje je bacao tokom čak 4 dana, od 1. do 4. januara, pronađeni su dijelovi Anine odjeće koju je, kako je on policiji u prijavi nestanka opisao.

Dio kesa bacao  je i u kontejnere u blizini naselja u kojem živi njegova majka.

Policija je u tim kesama pronašla sjekiru, žensku odjeću, kao i sertifikat o kovid vakcinaciji na ime Ana Volš,saopštili su inspektori.

Među dokazima su i Anin DNK, kao i Brajanov pronađen na deponiji Pibodi u blizini kuće njegove majke, kao i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju, piše Insajder.

"Neke kese koje je Volš bacio spaljene su prije nego što su pronađene, ali torbe na deponiji Pibodi imale su testeru, sjekiru, umrljani tepih, odijelo", rekla je tužiteljka.

Njihov DNK pronađen je na krvlju umrljanoj odjeći, zajedno sa Hanter čizmama i Prada torbicom za koju je rekao da ju je nosila kada je nestala.

 

Ipak, ono što se ističe u izveštajima bostonske televizije 7njuz jeste da tijela nema ali da tužilaštvo ima čvrst slučaj.

Prvo, jaki čvrsti materijalni dokazi u 10 kesa za đubre koje je pobacao, kao i video-snimci iz radnje u kojoj je kupovao sredstva za čišćenje, najlone, zaštitno odelo, tepihe i peškire. 

Pravnik i analitičar Tom Hups koji je komentarisao uživo u TV programu pomenute TV rekao je da se čini da Brajan baš i nije bistar momak.

Volš je optužen da je na smrt pretukao suprugu Anu u podrumu njihove kuće u Kohasetu u Masačusetsu 1. januara u ranim jutarnjim satima, da je njeno tijelo zatim raskomadao i oslobodio ga se.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana