Majk Pens ismijan nakon klipa na kom se pretvara da toči gorivo (VIDEO)

Tanjug
Majk Pens ismijan nakon klipa na kom se pretvara da toči gorivo (VIDEO)

VAŠINGTON - Korisnici društvenih mreža ismijali su Majka Pensa, kandidata za predsjedničku nominaciju Republikanske stranke, nakon što je objavio predizborni spot sa benzinske pumpe na kom sipa gorivo u kamionet.

Klip, koji je Pens postavio na društvenoj mreži X, pregledan je više od tri miliona puta, a ispostavlja se da kandidat za predsjednika nije baš najspretniji kada je riječ o točenju goriva, prenosi Njujork post.

-Sjećate se gasa koji je koštao dva dolara po galonu? A onda je Džo Bajden postao predsjednik Sjedinjenih Država i započeo svoj rat protiv energetike - rekao je Pens. Komentatori su, međutim, više bili fokusirani na Pensovu lošu glumu, nego na njegovo podsjećanje na niže cijene.

-Nikada ranije niste sipali gorivo? - upitao je jedan korisnik društvene mreže X, dok mu je drugi napisao da ne može da sipa gorivo ako ne drži ručku.

Na društvenoj mreži je čak napravljena i anketa sa pitanjem “Da li biste dali Majku Pensu da vam sipa gorivo”, na koje je više od 94 odsto korisnika odgovorilo “Ne”.

Nedavno istraživanje Njujork tajmsa i Koledža Sijena pokazalo je da Pens ima podršku svega tri odsto republikanaca.

Izbori za predsjednika SAD biće održani u novembru 2024. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana