Ako vas šef loše tretira zbog objava na X platformi, Mask pokriva pravne troškove

G.S.
Ako vas šef loše tretira zbog objava na X platformi, Mask pokriva pravne troškove

Vlasnik platforme X Elon Mask planira da pokrije pravne troškove korisnika prema kojima su se poslodavci nepravedno ponijeli zbog objava ili komentara na društvenoj mreži prethodno poznatoj kao Tviter.

Ako ste bili nepravedno tretirani od strane vašeg poslodavca zbog objava ili komentarisanja nečeg na ovoj platformi, mi ćemo finansirati vaš pravni trošak – objavio je Mask na X, dodajući da neće biti ograničenja u finansiranju računa.

Elon Mask je krajem jula rekao da su mjesečni korisnici platforme X dostigli „novi maksimum" i podijelio je grafikon koji prikazuje da je posljednja brojka premašila 540 miliona korisnika.

Ta brojka stigla je u trenutku kada kompanija prolazi kroz organizacione promjene i nastoji da poveća trenutno padajuće prihode od oglašavanja.

Elon Mask je u julu preimenovao Tviter u X i predstavio novi logo s kojim je zamijenjen 17-godišnji ikonični logotip plave ptice, označivši tako fokus na stvaranje „aplikacije za sve", prenosi Blic.

Početkom jula je, ipak, saopštio da je novčani tok i dalje negativan zbog gotovo 50-procentnog pada prihoda od oglašavanja i velikog duga.

Porast prihoda od oglašavanja koji se očekivao u junu se nije ostvario.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana