Vulin: Neshvatljiva količina mržnje putnika koji je psovao u avionu

Srna
Vulin: Neshvatljiva količina mržnje putnika koji je psovao u avionu

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je putniku koji je psovao i prijetio u avionu zbog prinudnog slijetanja u Beograd određen pritvor od 48 časova, da se čeka šta će sud odlučiti, istakavši da ne može tako da govori protiv Srbije.

Vulin je rekao da mu je neshvatljiva količina mržnje kod putnika Sulejmana Imamovića, koja se mogla vidjeti prilikom incidenta koji je izazvao, zbog prinudnog slijetanja aviona u kojem je bio u Beograd.

On je dodao da je ovaj putnik procesuiran i da će se vidjeti šta će sud odlučiti i kako kvalifikovati to djelo.

-Tako treba i da bude. Ne može tako da govori protiv Srbije - rekao je Vulin za Televiziju „Hepi“.

Avion avio-kompanije „Vizer“, koji je letio iz Biluna, vanredno je sletio na Aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu zbog loših meteoroloških uslova u Tuzli.

Danski državljanin Sulejman Imamović psovao je „srpsku majku“ i prijetio da će srušiti avion, zbog vanrednog slijetanja u Srbiju.

Kada je riječ o rezultatima policije u ovoj godini, Vulin je rekao da je bila dobra godina, te ocijenio da je je Srbija, odnosno Beograd jedini grad te veličine u Evropi, u kojem za proteklu godinu dana nije bilo nijednog organizovanog mafijaškog ubistva.

- Za godinu dana da nemate nijedno mafijaško ubistvo u gradu od dva miliona stanovnika i zemlji veličine kakva Srbija. Moram da čestitam policajcima. Mafijaši u zemlji su pohapšeni. Dobar deo njih je van zemlje, za većinom smo raspisali poternice. Mi znamo ko su, mi te ljude tražimo - rekao je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana