Vučiću prijetio bračni par

Tanjug
Vučiću prijetio bračni par

Bračni par iz Vrnjačke Banje osumnjičen je za prijetnje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova identifikovali su I.T. iz Vrnjačke Banje i njegovu suprugu T.T. zaposlenu u toj lokalnoj samoupravi kao osumnjičene za prijetnje predsjedniku Republike Aleksandru Vučiću i pripadnicima policije, i za neosnovane optužbe na račun MUP-a, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pored prijetnji predsjedniku Republike, I.T. i njegova supruga T.T. sumnjiče se da su njen profil na društvenoj mreži iskoristili za objavu video snimka, za koji navode da je u pitanju otimanje djeteta od majke mimo njegove volje i to od strane srpske policije, navode iz MUP-a.

Povodom navedenog snimka Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da snimak nije nastao u Srbiji, da je preuzet sa stranih profila na društvenim mrežama i da je u pitanju još jedan u nizu napada i prijetnji predsjedniku Republike i pokušaj zloupotrebe i rušenja ugleda Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Naime, inicijalni snimak je nastao prošle godine i prikazuje postupak oduzimanja djece u Litvaniji, navodi se u saopštenju MUP-a. 

Osumnjičeni I.T. od ranije je poznat policiji kao lice iz kriminogene sredine, protiv koga su podnijete krivične prijave zbog sumnji da je počinio više krivičnih djela među kojima je i ubistvo u pokušaju. 

Protiv osumnjičenih policija će, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, podnijeti odgovarajuće prijave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana