Od februara nagradni kviz Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Tanjug
Foto: Ilustracija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas sastanku na Vojnoj akademiji gdje je dogovoreno pokretanje nagradnog kviza Ministarstva odbrane i Vojske Srbije posvećenog srpskoj vojnoj istoriji.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, od februara, svake prve subote u mjesecu do kraja 2022. godine tačno u podne takmičari će moći da provjere svoje znanje, a one koji za pet minuta, koliko traje nadmetanje, daju najviše tačnih odgovora na mjesečnom nivou očekuju vrijedne nagrade.

Pobjednici će moći da uživaju u sedmodnevnom boravku na bazi polupansiona u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove „Morović", takođe u trajanju od sedam dana.

Kako se navodi, za one koji osvoje treća mjesta, nagrada je paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Test verzija kviza u poznavanju vojne istorije od danas je dostupna na sajtu Ministarstva odbrane na linku , dok će kviz biti nagradni počev od 5. februara, kada će osim zvanične internet stranice biti dostupan i na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana