Doček 2022. u Beogradu uz Bregovića i Tifu

Srna
Foto: Ilustracija

BEOGRAD - Beograd je jedan od rijetkih evropskih gradova koji će imati organizovan doček Nove godine i velike koncerte na dva mjesta, na kojima će nastupiti muzički zvijezde Srbije i regiona, najavili su iz beogradske gradske uprave.

Oni koji se odluče za Beograd na vodi, Novu godinu dočekaće uz Gorana Bregovića, sa kojim će nastupiti nekadašnji pjevač "Bijelog dugmeta" Mladen Vojičić Tifa, a osim njih posjetioce će zabavljati i Saša Kovačević i drugi izvođači.

U isto vrijeme na koncertu ispred Doma Narodne skupštine nastupiće Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo. Brojne estradne zvijezde zabavljaće goste u restoranima i klubovima čiji vlasnici tvrde da su pripremili bogat program i vjeruju da će uz prihvatljive cijene imati i dobru posjetu bez obzira na pandemiju korona virusa i ograničenja uslovljena protivepidemijskim mjerama.

Beograđani i gosti prijestonice Srbije i 1. januara imaće priliku da se zabavljaju pošto je i ove godine duž Svetosavske i Mekedonske ulice u centru grada planirana tradicionalna manifestacija "Ulica otvorenog srca", koja će se održati i u drugim beogradskim opštinama. Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je da će koncerti i planirane manifestacije biti održane bez obzira na primjedbe u vezi sa epidemiološkom situacijom.

"Doček Nove godine u Beogradu biće organizovan uz poštovanje svih mera. Grad je obezbedio 50.000 maski i dva punkta za brzo antigensko testiranje za one koji će da prisustvovati koncertima na otvorenom", rekao je Vesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana