Beograd darovao prvorođene srpske bebe na Kosmetu

Tanjug
Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

KOSOVSKA MITROVICA- Kancelarija za Kosovo i Metohiju u saradnji sa privremenim organima Kosovska Mitrovica i Priština, sa sjedištem u Gračanici, darovala je danas prvorođene bebe u novoj 2022.

Kako je saopštila Kancelarija za KiM, Kristina Krstić iz Donje Gušterice na svijet je donijela zdravog dječaka u Gračanici, a predstavnici Kancelarije za KiM i predsjednik Privremenog organa Novak Živić uručili su joj novčani poklon u iznosu od 100.000 dinara, kao i paket pomoći za prve bebine dane.

Živić je roditeljima prenio pozdrave direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića i istakao da će država Srbija i Kancelarija za Kosovo i Metohiju uvijek biti uz svoj narod na KiM.

Podršku i poklone, bebi paket i nova kolica prvorođenom dječaku u Kosovskoj Mitrovici u svoje i ime direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića prenio je predsjednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

On je istakao da i današnji dan pokazuje duh timskog rada i zajedničkog pregnuća direktora Kancelarije za KiM i Privremenog organa u pomoći srpskom narodu u pokrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana