Tomislav Karamarko, razveden, ima ljubavnicu mlađu 17 godina, a želi zaštiti porodicu i brak!?

Index.hr
Tomislav Karamarko, razveden, ima ljubavnicu mlađu 17 godina, a želi zaštiti porodicu i brak!?

Zagreb - Tomislav Karamarko vatreni je zagovornik inicijative "U ime porodice". Šef HDZ-a otvoreno je rekao da će na referendum izaći i glasati "za". Svoje pristalice je pozvao da se povedu za tim primjerom.


Porodičnih vrijednosti koje zagovara kao šef HDZ-a u privatnom se životu Karamarko nimalo ne drži piše zagrebački portal Index.hr. Karamarko se od svoje supruge Enise, s kojom ima dvoje djece, odavno razveo. Tema je to o kojoj Karamarko nerado razgovara.

Da je razveden prvi je puta priznao dok je vodio kampanju za HDZ-ove unutarstranačke izbore. Tada je rekao da je sa bivšom suprugom ostao u prijateljskim odnosima, te da zajedno odgajaju djecu. Kaže da od svog privatnog života nije želio praviti predstavu za medije.

Ipak, odavno se već šuška da je Karamarko u vezi sa 17 godina mlađom Anom Šarić. Pričalo se i da je upravo ona razlog zbog kojeg se raspao brak predsjednika HDZ-a. U javnosti se u društvu 37-godišnje Šarić Karamarko prvi puta pojavio ovog ljeta u Puli, na kulturnoj manifestaciji "Čarolija Izraela - ljeto u Istri".

Navedene crtice iz Karamarkovog privatnog života jasno ilustriraju kako šef HDZ-a do tradicionalne porodice kakvu zagovara Željka Markić i ne drži pretjerano. No, to mu nije smetalo da im iskaže podršku. Prisjetimo se stoga Karamarkovih licemjernih i politikantskih izjava.

O referendumu:

"Apsolutno ću izaći i zaokružit ću 'da'. Ovo sve što sam rekao, možda ne bih trebao govoriti, ali vidim da predsjednik Republike, gospođa Pusić, itd. govore da će zaokružiti 'ne'. Zašto ja onda ne bih rekao da ćemo mi, odnosno da ću ja zaokružiti 'da' i da vjerujem da će naše biračko tijelo, koje je narodnjačko, koje je konzervativnog karaktera, također zaokružiti 'da'".

"Brak jeste zajednica muškarca i žene, i zašto bi to bilo nenormalno".

"Ovih dana aktualna vlast pokušava uplašiti naše sugrađane i prijatelje time da je ovo što traži Crkva i pokret U ime porodice, da toga nema u Evropi. Nemojmo tome nasjedati. Zašto se mi ne bi dobro osjećali u našoj domovini i zašto se ne bi dobro osjećali ljudi koji pripadaju manjinskim grupama".

O zdravstvenom odgoju:

"Nadam se da ćemo svi skupa ustrajati na negaciji jednog takvog rekao bih, sasvim krivog pristupa i, uslovno rečeno, silovanja roditelja i djece. Ne može nitko odlučivati o odgoju naše djece, a najmanje jedna stranka koja tu nema što reći uopšte".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana