Škaljarac hapšen na Jahorini uhapšen u Budvi, spriječena likvidacija

Tanjug
Škaljarac hapšen na Jahorini uhapšen u Budvi, spriječena likvidacija

PODGORICA - Pripadnik cetinjske ćelije zločinačkog škaljarskog klana Milan Kršić uhapšen je u Budvi, a policija veruje da je time sprečila likvidaciju nekog od pripadnika njima suprotstavljene kavačke ekipe, pišu podgoričke „Vijesti“. Pozivajući se na više izvora, „Vijesti“ pišu da je Cetinjanin Kršić uhapšen juče u Bečićima, a u njegovom “štek” stanu je pronađen pištolj, silikonska maska i brojni drugi dokazi.

-U toku su pretresi na više lokacija, a utvrđuje se ko je trebalo biti meta -”, rekli su izvori lista i dodali da su u toj akciji učestvovali službenici Sektora za borbu protiv kriminala i budvanski policajci.

Uhapšeni Kršić za kojim je policija tragala sproveden je sinoć u Istražni zatvor zbog postupka koji se od ranije vodi protiv njega. Sagovornik je podsjetio da je Kršić hapšen 10. februara 2021. godine na Jahorini u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a lisice na ruke tada su stavljene i njegovim sugrađanima Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloći.

Te noći policija je, nakon informacije da bi na Jahorini moglo doći do obračuna škaljarskog i kavačkog klana, blokirala puteve ka tom zimskom turističkom centru i zaustavila “golf 5”, u kojem je bio Kršić i “golf 7” u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća. Slobode su lišeni nakon pretresa njih, vozila i hotelskog apartmana u kom su boravili.

Škaljarci su, navodno, na Jahorini pratili Tamaru Zvicer, suprugu vođe njima suprotstavljenog kavačkog klana Radoja Zvicera. O tome su, dok su škaljarci hapšeni na toj planini, preko kriptovane Skaj aplikacije raspravljali pripadnici kavačkog klana - uhapšeni i odbegli policajac Petar Lazović i Ljubo Milović.

Obračun klanova spriječila je tamošnja policija, koja je trojku sa Cetinja deportovala u Crnu Goru, pišu „Vijesti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana