Policija pretražila Tompsonov stan u potrazi za oružjem

Agencije
Policija pretražila Tompsonov stan u potrazi za oružjem

Split – Splitska policija je prošlog ponedjeljka pretražila stan Marka Perkovića Tompsona kako bi utvrdila da li on posjeduje oružje, prenose agencije.

– Prošloga ponedjeljka između 10 i 11 časova na vrata mog stana došli su policajci s nalogom za pretragu stana tvrdeći da moraju provjeriti posjedujem li ilegalno oružje. Njihova posjeta, a i razlog naveden u nalogu me je iznenadio. Uz prisustvo dva svjedoka detaljno su pregledali stan i ustanovili da ne posjedujem nikakvo ilegalno oružje – rekao je Tompson.

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su da su policijski službenici pretražili Tompsonov stan u Splitu jer je pjevač prilikom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji izjavio da posjeduje automatsko oružje.

– Policijski službenici postupili su na osnovu prijave da je, gostujući u radijskoj emisiji, Tompson izjavio da posjeduje automatsko oružje. Na osnovu toga policijski službenici u saradnji s Državnim odvjetništvom sproveli su kriminalističko istraživanje u okviru kojeg je pretražen i njegov stan – navode u PU splitsko-dalmatinske.

Naveli su  da nisu pronašli nikakvo oružje i kako kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni elementi krivične ni prekršajne odgovornosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana