Hrvatska: Policija uhvatila kolegu u krađi

Tanjug
Hrvatska: Policija uhvatila kolegu u krađi

Zagreb - Policajci iz hrvatskog grada Čakovca uhvatili su kolegu koji je provalio u jedan ugostiteljski objekt i ukrao novac i cigarete.

Kako je saopštila međimurska Policijska uprava, u ponedjeljak noću u mjestu Šenkovac, policajci su uočili provaljena ulazna vrata ugostiteljskog objekta, a potom i nepoznatu osobu koja je pokušala da pobjegne, ali je u tome spriječena, kaže se u policijskom izvještaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 42-godišnjem policijskom službeniku Policijske stanice Čakovec za kojeg se sumnja da je provalio u ugostiteljski objekt i ukrao novac i cigarete.

Plijen je vrijedan samo nekoliko stotina kuna, a protiv njega će Opštinskom državnom tužiocu biti podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela teške krađe.

Policajac uhvaćen u krađi udaljen je iz službe i protiv njega će biti pokrenut i disciplinski postupak zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti nedoličnim ponašanjem izvan službe koje šteti ugledu policije, prenijela je agencija Hina.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana