Crna Gora: Preživio udar groma

Tanjug
Crna Gora: Preživio udar groma

Podgorica - Admir Ličina (23) iz bjelopoljskog sela Korita preživio je udar groma, koji ga je pogodio dok je skupljao sijeno, prenose današnji podgorički mediji.

Admirov otac Nurko Ličina kazao je da je juče sa sinom i još jednim rođakom sakupljao sijeno, kada je počela grmljavimna, nakon čega je sjevnula munja.

- Osjetio sam struju u lijevoj nozi. Okrenuo sam se i vidio Admira kako pada sa sijena, kao da ga je rafal iz puške pogodio. Admir nije davao nikakve znake života, odnosno nije disao i nije imao puls, naveo je Nurko Ličina.

On je dodao da su Admiru davali vještačko disanje i masirali mu grudi, ali ništa nije pomagalo, pa su automobilom krenuli ka bjelopoljskoj bolnici.

- Mislio sam da sam izgubio sina i sve mi je odjednom postalo crno pred očima. Tokom transporta, međutim, nismo odustali od davanja vjestačkog disanja i masiranja grudi, tako da je Admir na pola puta ponovo počeo da daje znake života, nakon čega se i potpuno osvijestio, naveo je Nurko Ličina.

Admir Ličina je, kako prenose podgorički mediji, u bjelopoljskoj bolnici kazao da se ničega ne sjeća, osim toga da je osjetio bol u lijevom kuku gdje mu je u džepu pantalona bio mobilni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana