Bogdan Perović prijavljen zbog prijetnje

Večernji list
Bogdan Perović prijavljen zbog prijetnje

Split - Bogdan Perović, zbog čijeg je pucanja s balkona od četvrtka popodne do petka rano ujutro pod policijskom blokadom bila cijela Vašingtonova ulica u Splitu, dobio je od PU Splitsko-dalmatinske prijavu za prijetnju, prenosi “Večernji list”.

Portparol PUSD Ana Ćepić, rekla je da je Perović poslije kriminalističke obrade i podnošenja krivične prijave državnom odvjetništvu prebačen u policijski pritvor, gdje će čekati ispitivanje kod istražnog sudije i eventualno određivanje pritvora.

Perović je u četvrtak oko 15.30 časova pa onda petnaest minuta nakon ponoći sa četvrtka na petak izašao na balkon svog stana i ispalio po nekoliko hitaca nakon svađe sa komšijom čijeg sina je u srijedu gurnuo jer se igrao na olupini automobila pod Perovićevim prozorom.

Zbog toga je intervenisalo nekoliko pripadnika temeljne i specijalne policije, te ekipe hitne pomoći i vatrogasaca koje su njegovu zgradu 15 časova držali pod opsadom, čekajući da se 60-godišnji preda.

Kad su u petak u 5.10 časova specijalci upali u njegov stan i odveli ga u policijsku stanicu, pretresom je od oružja nađen isključivo pištolj-starter ili “plašljivac”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana