Vođević: Realizovati započete i pokrenuti nove projekte

Srna
Vođević: Realizovati započete i pokrenuti nove projekte

MRKONjIĆ GRAD - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad Dragan Vođević naglasio je da treba do kraja realizovati razvojne projekte u ovoj lokalnoj zajednici i pokrenuti nove uz podršku institucija Republike Srpske.

Vođević je Srni rekao da je nedavno usvojena Strategija razvoja opštine i da je vizija da Mrkonjić Grad bude mjesto zdravog i ugodnog života, intenzivnog razvoja turizma, rasta investicija i unapređenog ruralnog razvoja.

-Nastavljamo realizaciju projekata i pripremu neophodne dokumentacije iz Programa kapitalnih investicija, a koji se većinom odnose na infrastrukturne projekte - naglasio je Vođević.

Neki od njih su uređenje Sportsko-rekreativnog centra “Luke”, izgradnja svlačionica Fudbalskog kluba “Sloboda” sa pratećim sadržajima, unapređenje energetske efikasnosti na objektu Kulturno-sportskog centra, izgradnja male sale pri Osnovnoj školi “Petar Kočić”, te dogradnja jasličkog prostora u vrtiću “Milja Đukanović”.

Istakao je da je važna i podrška koju opština pruža lokalnoj privredi, kroz podsticaje za mala i srednja preduzeća, otvaranjem novih radnih mjesta i kroz promociju turizma, da bi se ojačao ekonomski rast.

-Nastaviću da se zalažem i za jačanje poljoprivrednog sektora, pružajući podršku našim poljoprivrednicima i promovišući domaće proizvode - poručio je Vođević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana