Nešić: DNS uz Adžića

Milan Vujić
Nešić: DNS uz Adžića

GRADIŠKA - Demokratski narodni savez (DNS) je faktor stabilnosti i razvoja Gradiške i nadam se da ćemo i u budućnosti u skladu sa našim koalicionim potencijalom nastaviti da razvijamo ovaj grad, rekao je predsjednik ove stranke Nenad Nešić u Gradišci.

Istakao je da je Gradiška za DNS veoma bitna sredina.

-Naš slogan jasno kaže „Složno za Republiku Srpsku, složno za Gradišku”. Smatramo da po pitanju razvojnih planova moramo biti jedinstveni jer samo tako možemo ići naprijed ka budućnosti - istakao je Nešić, te dodao da će DNS nastaviti da podržava aktuelnog i budućeg gradonačelnika Zorana Adžića.

Nosilac liste DNS Nenad Nešić za Skupštinu Grada u Gradišci Slavko Mekinjić naglasio je da listu DNS-a u Gradišci čine mladi, visokoobrazovani kadrovi.

-Siguran sam da će DNS u Gradišci imati tri odbornička mandata i da ćemo, kao i u proteklom periodu, zajedno sa kandidatom za gradonačelnika Zoranom Adžićem nastaviti raditi na razvoju i unapređenju Gradiške i provođenju značajnih projekata među kojima je i kružna raskrsnica „Jabuka” - rekao je Mekinjić.

Nešić i Mekinjić su pozvali članove stranke i građane da na izborima podrže kandidata za gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića, koji je zajednički kandidat SNSD-a, DNS-a i još pet stranaka.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Zoran Adžić rekao je da je DNS dio pokreta za Gradišku od 2016. godine i jedan od najstabilnijih koalicionih partnera u proteklih osam godina što je omogućilo stabilnu skupštinsku većinu i realizaciju brojnih projekata izvršne vlasti.

-Pokazali smo u posljednjih osam godina da imamo stabilnu skupštinsku većinu, bez mnogo nesuglasica između stranaka, što je bio i preduslov za intenzivan razvoj Gradiške. Zajedno smo radili i možemo sa ponosom da izađemo pred građane, kažemo koja djela smo ostavili iza sebe i tražimo njihovi podršku da i dalje gradimo i razvijamo Gradišku i čuvamo Republiku Srpsku - naglasio je Adžić i zahvalio predsjedniku stranke Nenadu Nešiću i Gradskom odboru DNS-a u Gradišci na iskrenoj podršci i saradnji. 

Demokratski narodni savez u Gradišci na Lokalne izbore za Skupštinu Grada izlazi sa punom listom od 35 kandidata za odbornike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana