Tri poklopca od jogurta kao ulaznica u Akvanu

V. P.
Tri poklopca od jogurta kao ulaznica u Akvanu

Banjaluka - Posjetioci vodenog parka "Akvana" moći će svakog utorka dobiti cjelodnevnu ulaznicu u zamjenu za tri poklopca jogurta "vitalija", "moja kravica" ili "balans plus" u čaši.

Projekat "Otpad nije smeće dva" sprovodi se u saradnji sa mljekarom "Mlijekoprodukt" i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, a sve sa ciljem podizanja ekološke svijesti građana.

- Oni koji svakog utorka, počevši od danas pa do kraja sezone, 31. avgusta, od 10.30 do 11.30 časova, donesu tri poklopca nekog od ove tri vrste jogurta imaće besplatnu ulaznicu za taj dan - objasnili su u "Akvani".

Iz "Akvane" poručuju da su i ranijih godina imali slične akcije u kojima su, između ostalog, sakupljane plastične flaše u zamjenu za ulaznicu.

Istakli su da su građani pokazali veliko interesovanje za ove akcije. U 2012. godini u akciji "Odvoji i recikliraj - otpad nije smeće" samo u jednom danu 2.167 posjetilaca besplatno je ušlo na bazen.

Cijena cjelodnevne ulaznice iznosi pet maraka, četiri marke se plaća od 12 časova, a tri od 16 časova.

Dnevna ulaznica za tročlanu porodicu iznosi 12 KM, a za četvoročlanu 15 KM, dok se iznajmljivanje ležaljke plaća dvije KM, a suncobrana jedna marka. Sezonska ulaznica za deset ulazaka iznosi 35 KM, 60 KM se plaća 20 ulazaka, 80 KM za 30 ulazaka i 100 KM za neograničen broj ulazaka.

 



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana