Šest kandidata za direktorsku fotelju Centra za predškolsko vaspitanje

V. P.
Šest kandidata za direktorsku fotelju Centra za predškolsko vaspitanje

Banjaluka - Na drugi konkurs za izbor direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje prijavilo se šest kandidata. Kao i prošli put ponovo su konkurisali Bosiljka Bošnjak, Jelena Kurtinović, Nataša Radulović, Slađana Mišić dok se među novim kandidatima nalaze Gordana Gavrić i Marina Mirkonja.

Svi prijavljeni osim Kurtinovićeve koja radi u OŠ "Branko Ćopić", su zaposleni u Centru za predškolsko vaspitanje. Na prethodnom konkursu kao kandidat za direktora bila je predložena Bosiljka Bošnjak ali odbornici Skupštine grada nisu dali zeleno svjetlo njenom imenovanju.

Dogovorom vladajuće koalicije na nivou grada ova pozicija pripada kadru Socijalističke partije.

U toku je i četvrti pokušaj izbora direktora Centra za socijalni rada a prijavila su se dva kandidata: trenutni vršilac dužnosti direktora Vera Sladojević i bivši v.d direktora Dajana Jaglica-Đukić.

Prema riječima člana komisije za intervjue i šefa kluba odbornika Demokratskog narodnog saveza (DNS) Borana Bosančića razgovor sa prijavljenim kandidatima trebalo je da nude održan 16. jula ali je odgođen zbog bolesti predsjednika komisije i nije određen novi termin.

Prvi čovjek Centra za socijalni rad trebalo bi da bude kadar DNS.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana