Pomoć i podrška za Jadranku Stojaković

V. P. Foto: A. Čavić
Pomoć i podrška za Jadranku Stojaković

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović posjetio je juče u Domu za starije osobe "Ivan Pavao Drugi" slavnu kantautorku Jadranku Stojaković i uručio joj novčanu pomoć od 2.000 maraka.

- Jadranka Stojaković je vrstan umjetnik koji je Banjaluka iznjedrila posljednjih nekoliko decenija i imala je zlu sudbinu da se povrijedi dok je radila u Japanu. Sada je potrebno da je podržimo i budemo uz nju - rekao je Gavranović i dodao da je razgovarao sa pjevačem i kompozitorom Željkom Joksimovićem o organizaciji koncerta posvećenog Stojakovićevoj.

Vidno iznenađena posjetom Stojakovićeva je zahvalila na pomoći Gavranoviću iako zbog bolesti teško govori. Rekla je da joj nagle vremenske promjene posebno otežavaju zdravstveno stanje.

Direktor Doma Žaklina Garić je rekla da je Stojakovićeva posebna osoba za sve generacije u Banjaluci i da ima puno prijatelja koji joj rado dolaze u posjetu. Jadranka Stojaković boluje od motornog neurona, a ova teška bolest uzrokuje postepeno odumiranje mišićnog tkiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana