Krpe rupe u ulici Trive Amelice

J. P.
Krpe rupe u ulici Trive Amelice

Banjaluka - U sklopu redovnog održavanja gradskih saobraćajnica u petak je u naselju Rosulje, u ulici Trive Amelice, vršeno krpljenje rupa na glavnoj saobraćajnici.

Iz Gradske uprave su rekli da je saobraćajnica u ovoj ulici bila u veoma lošem stanju, te da se u okviru redovnog održavanja saobraćajnica vrši njena sanacija. Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Rosulje Željko Gagula kaže da su putevi na teritoriji ove mjesne zajednice puni rupa i da vape za sanacijom.

- Drago mi je da se krenulo sa radom na saobraćajnicama u našem naselju jer ih je dosta oštećeno. Nadam se da se neće zaustaviti samo na rupama u ulici Trive Amelice - rekao je Gagula.

On je dodao i da "Putevi RS" održavaju nekoliko saobraćajnica u ovom naselju.

- Ipak, moram priznati da je ulica Trive Amelice najoštećenija, posebno u posljednje vrijeme. Proljetos je tu rađen trotoar i ima vidna oštećenja od naguravanja asfalta. Sada Gradska uprava popravlja ta oštećenja - kazao je Gagula.

Mještanka ulice Trive Amelice Sanja Jović kazala je da je ova ulica jako prometna i da zaslužuje da se obrati više pažnje na njeno održavanje.

- Dobili smo nov trotoar, a sada će biti sanirana i saobraćajnica. To popravlja uslove života u našem naselju  - rekla je Jovićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana