Gavranović uručio novčanu pomoć Jadranki Stojaković

Srna
Gavranović uručio novčanu pomoć Jadranki Stojaković

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović posjetio je danas kantautorku Jadranku Stojaković u Domu za starije osobe "Jovan Pavle Drugi" na Petrićevcu i tom prilikom joj uručio novčanu pomoć od 2.000 KM.

 "Naša sugrađanka, koja je vrstan umjetnik, imala je zlu sudbinu da je doživjela povredu boraveći i radeći u Japanu, te joj je sada potrebno da budemo svi s njom i da je podržimo", rekao je gavranović novinarima poslije susreta sa Stojakovićevom.


Gavranović je podsjetio da je nedavno u banjalučkoj Gradskoj upravi razgovarao sa pjevačem i kompozitorom Željkom Joksimovićem i da su tada dogovorili da će zajedno organizovati koncert posvećen Stojakovićevoj, imajući u vidu da Stojakovićeva za boravak i liječenje u Domu ima značajne troškove.

"Moramo pokazati u ovim trenucima njene borbe sa bolešću da smo s njom i da joj pomognemo. Uz moralnu, to uključuje i materijalnu podršku", zaključio je Gavranović.

Jadranka Stojaković zahvalila je gradonačelniku Gavranoviću za posjetu i uručenu pomoć, te mu poklonila svoju kompilaciju pjesama "Boje zvuka" u izdanju Muzičke produkcije Radio-televizije Republike Srpske.

Direktor Doma za starije osobe Žaklina Garić je naglasila da je Jadranka Stojaković posebna osoba za sve generacije u Banjaluci, te da se radnici Doma i svi prijatelji koji joj dolaze u posjetu trude da joj obebijede sve što je potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana