Bend “Džet Klok” objavio singl “Grad”: Nova verzija rok klasika

B.P.
Bend “Džet Klok” objavio singl “Grad”: Nova verzija rok klasika

BEOGRAD - Sastav “Džet Klok”, koji je osnovao Dejan Resanović, jedan od osnivača i bas gitarista originalne postave “Kljunova”, izdao je novu verziju numere “Grad”.

Pjesma “Grad” prvi put je zvanično snimljena i objavljena 1998. godine pod nazivom “Ovaj grad” na albumu “Seks, droga i Bodiroga”, grupe “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi”. Tokom  2007. godine Dejan Resanović je osnovao svoj instrumentalni autorski fjužn džez i rok sastav “Džet Klok”, koji već dugi niz godina aktivno svira i gostuje na muzičkim festivalima u zemlji i regionu. Sastav se vremenom proširio i na hor, a odskoro je postao i udruženje koje se bavi organizacijom koncerata i afirmacijom džez i rok kulture. Početkom 2024. godine “Džet Klok” je objedinio svoje formate i aktivnosti pod nazivom “Džet Klok projekat” i zajedno sa Tanjom Jovićević i Inspektorom Blažom kao gostima snimio singl i spot za pjesmu “Grad”.

Spot je režirao Predrag Milojević, a kao muzičari osim Tanje Jovićević i Inspektora Blaže, na snimanju numere učestvovali su klavijaturista Luna Škopelja, gitarista Tomica Nedeljković, trubač Pavle Mihailović, trombonista  Petar Milanović i bubnjar Živko Grčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana