Veče iskrenih emocija u Trebinju

SRNA
Veče iskrenih emocija u Trebinju

TREBINjE – Pjesnik Marko Milošević i pjevač Boris Redžak priredili su Veče poezije i pjesme u Trebinju.

U okviru bogatog repertoara, publika je imala priliku da uživa u Redžakovoj muzici, te u poeziji Miloševića, jednog od najpoznatijih savremenih srpskih pjesnika.

Direktor trebinjske Narodne biblioteke Milosava Supić Vuković rekla je da su veče u bašti Biblioteke organizovali kao poklon sugrađanima koji prate njihov rad.

Vukovićeva je izjavila da ovakve velike događaje ne bi mogli da organizuju bez podrške grada, gradonačelnika Mirka Ćurića i ostalih nadležnih u Gradskoj upravi koji prepoznaju značaj kulture, jer je u toj oblasti Biblioteka napravila veliki iskorak organizujući najznačajnije događaje.

Pjesnik Milošević izjavio je da je sa Redžakom do sada organizovao 150 nastupa za godinu i dva mjeseca u zemljama regiona, a da su u Trebinju drugi put.

„Nastupamo skoro svaku drugu noć negdje i ovdje smo došli otvorenog srca. Ovaj grad je čaroban. Uradili smo veliku stvar i vratili smo poeziju i pravu muziku i pjesmu među ljude, što je nedostajalo posljednjih 30 godina. Ljudi su žedni iskrene emocije“, rekao je Milošević, te dodao da imaju oko 15 nastupa mjesečno.

Redžak je istakao da je njihov nastup autorski i da on izvodi svoju muziku, dok Milošević recituje svoju poeziju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana