Traži se novi Džejms Bond

Agencije
Traži se novi Džejms Bond

Čuveni engleski tajni agent 007 vratio se među korice i po riječima pisca novog romana o Džejmsu Bondu, on je baš onakav kakvog ga pamtimo, ali "malo drugačiji" i baš liči na glumca Danijela Dej Luisa.

Pisac Vilijam Bojd je predstavio javnosti svoj novi roman o Džejmsu Bondu, za čije je pisanje dobio odobrenje od porodice Jana Fleminga, koji se proslavio knjigama o agentu 007.

Novi roman o avanturama agenta Džejmsa Bonda zove se "Solo" a pisac nije krio velika očekivanja i želju da ga u ekranizaciji knjige tumači glumac Danijel Dej Luis, za koga Vilijam Bojd kaže da je "stvoren za tu ulogu".

Bojd je takođe naglasio da je Jan Fleming jednom rekao da ga Bond podsjeća na poznatog američkog kantri pjevača Hougija Karmajkla.

"Danijel Dej Luis je isti Hougi Karmajkl ", reko je Vilijam Bojd.

Radnja novog romana o Džejmsu Bondu "Solo" dešava se 1969. godine i u njemu glavni junak ima 45 godina i već pomalo osjeća posljedice starenja, a avanturiastički duh i tajni zadaci ga vode preko Londona i Vašingtona do Zapadne Afrike.

Knjiga "Solo" je predstavljena na luksuznoj promociji sa sportskim koilima, pilotima i stjuardesama, kako bi se "osjetio duh romana", a u prodaju će se u Engleskoj naći od 26. septembra.

Da li će producenti poslušati želju pisca romana i angažovati Dej Luisa tek će se vidjeti, ali je sigurno da će Danijel Krejg snimiti još dva filma o popularnom agentu 007.

Međutim, ovih dana pojavile su se glasine da su producenti već počeli da traže odgovarajuću zamjenu Krejga, a navodno prvi na listi je glumac Tom Hardi, poznat po ulozi negativca u filmu "Uspon mračnog viteza".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana