Stiže Klunijeva priča

Aleksandra Madžar
Stiže Klunijeva priča

Banjaluka - Nastavci animiranih avantura i filmova sa strip junacima, ali i komedije i pustolovine obilježiće repertoar za 2014. godinu u banjalučkom multipleksu "Palas".

Na veliko platno stižu i nove romantične priče, trileri, horori, fantazije iz holivudske produkcije, ali i srpski filmovi.

Publika širom Republike Srpske imaće priliku da pogleda zanimljive priče stvorene iz različitih pogleda na svijet filmskih stvaralaca. Februar donosi pravu filmsku zabavu različitih žanrova.

- Od sutra će publika imati priliku da pogleda film "Američka prevara" u kojem naslovne uloge tumače Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Ejmi Adams, Kristijan Bejl i Džeremi Rener. Takođe nam stiže i horor "Rođen iz mraka" - priča o mladom paru koji nikako ne može da se prisjeti kako su proveli jednu noć svog medenog mjeseca - najavila je portparol multipleksa "Palas" Marina Popović.

Dodaje da će, pored ova dva filma, repertoar od sutra biti bogatiji i za animirano ostvarenje "Lego film 3D".

Uzbudljiva priča "Čuvari nasljeđa" u režiji Džordža Klunija, rađena prema poznatom istoimenom bestseleru Roberta M. Edsela, oživjeće 13. februara na bioskopskom platnu. Radnja filma zasnovana je na istinitim događajima i govori o ljudima koji su pronašli i spasli baštinu čovječanstva.

- Pored ovog akcionog trilera, od 13. februara na repertoaru je i romansa protkana fantazijom "Zimska priča". Sedam dana kasnije dolazi animirana komedija "Ćurke na slobodi 3D" kao i crtana avantura "Snježna kraljica 3D" - kazala je Popovićeva.

Posljednji film na repertoaru za ovaj mjesec stiže 27. februara, a riječ je o "Robokapu" koji predstavlja naučnu fantastiku prepunu akcije.

Mart će biti u znaku komedije, počeće filmom "The Grand Budapest Hotel", a nastavak će uslijediti u znaku animiranog ostvarenja "Mr Peabody and Sherman 3D" i priče nadahnute grčkom istorijom "300: Rise of the empire". Od 20. marta publika će moći da pogleda "Diznijevu" muzičku dramu "Muppete Most wanted" i romantičnu priču "Endless Love". Film "Noa" sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi na repertoaru je od 27. marta.

"Rio 2"

Sinhronizovana animirana avantura "Rio 2" biće na repertoaru od 10. aprila, a od 24. aprila na repertoaru je i "Amazing spiderman 2". Plavko, plava ara koja je osvojila publiku u prvom dijelu, sada živi savršeni život u Rio de Žaneiru sa svojom voljenom ženom Biserkom i njihovo troje djece. Ali, kada Biserka odluči da djeca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice, stvari se komplikuju...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana