Premijera novog filma Miloša Bikovića krajem oktobra

Tanjug
Foto: Journal.rs

BEOGRAD - Film „Izolacija” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi biće premijerno prikazan 29. oktobra u Sava centru u Beogradu, saopštili su danas distributeri.

Kako je objasnio reditelj i scenarista Marko Baković, ova misterija je osmišljena sa ciljem da publici pruži ono što i autori projekta vole da gledaju, navedeno je.

„Triler koji ne nudi samo uzbuđenje, već i nešto drugačije, svježe i duboko povezano sa savremenim temama i tokovima”, istakao je on.

Baković je rekao da „Izolacija” testira granice između stvarnosti i njene percepcije, otvarajući pitanja koja se tiču svih.

„Prepun neočekivanih obrta i prevrata, ovaj hibridni triler kombinuje elemente više žanrova kako bi pružio iskustvo koje će, vjerujem, zadovoljiti ljubitelje trilera i one koji traže moćnu priču unutar složenog i dinamičnog narativa”, objasnio je Baković.

Radnja filma smještena je na živopisnim lokacijama planine Tare i vodi glavnog junaka po tankoj granici između paranoje i stvarnosti.

Film prati priču istraživača Jovana (Biković) koji se bavi proučavanjem divljih životinja.

Na početku, samoća mu se čini kao idealan beg od civilizacije, ali ubrzo počinju da ga uznemiravaju neobjašnjivi događaji i postaje svjestan da nije sam.

Pored Bikovića, uloge tumače i Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović i Alisa Lacko.

Koscenarista je Marko Jocić, direktor fotografije je Đorđe Stojiljković, a montažerka Nataša Pantić.

Za scenografiju su zadužene Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor je Nikola Jeremić, dok je kostimografkinja Jelena Đorđević.

Produkcijske kuće Viktorija Film, Archangel Digital, Livada Produkcija, LMC i Talking Volf productions stoje iza ovog filmskog projekta.

Realizovan je uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, Telekoma Srbija, Filmskog centra Srbije i Audio-vizuelnog centra Republike Srpske.

Distributer je Art Vista.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana