Džordž Kluni igra Nikolu Teslu?!

RTS
Džordž Kluni igra Nikolu Teslu?!

Jednu od glavnih uloga u novom ostvarenju Breda Birda "Tomorrowland", igraće Džordž Kluni. Bloger i filmski poznavalac Metju Inman, koji vodi sajt "The Oatmeal", tvrdi da je riječ o ulozi Nikole Tesle, ali „Dizni" i dalje sve drži u tajnosti.

Holivudski glumac Džordž Kluni igraće u novom ostvarenju Breda Birda Tomorrowland, u produkciji „Volta Diznija", pišu američki mediji.

Spekuliše se da će u film biti utkani detalji iz života Nikole Tesle, ali to ostvarenje i dalje je nepoznanica za ljubitelje sedme umjetnosti.

Sadržaj je poznat samo u grubim crtama: sudbina tinejdžera koji se interesuje za nauku prepliće se sa sudbinom genijalnog pronalazača, obojica se sejćaju mjesta koje tek treba da otkriju.

Mada film ne govori o Nikoli Tesli, bloger Metju Inman, koji vodi sajt The Oatmeal, otkrio je da su ga producenti pozvali na sastanak i postavljali mu brojna pitanja o Teslinom životu, pa je pretpostavio da će biografija slavnog naučnika biti podloga za to ostvarenje.

O mogućnosti da Džordž Kluni glumi Nikolu Teslu govori se još od prošle godine, ali „Dizni" je sve to uspio da zadrži u tajnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana