Uhapšen pijani vozač koji je izazvao dvije saobraćajne nezgode u Zvorniku

Srna
Uhapšen pijani vozač koji je izazvao dvije saobraćajne nezgode u Zvorniku

ZVORNIK - N.Ž. iz Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je narušio javni red i mir i izazvao dvije saobraćajne nezgode, upravljajući vozilom pijan, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je N.Ž. u mjestu Karakaj narušio javni red i mir vikom i galamom, nakon čega je upravljajući automobilom "ford" izazvao saobraćajnu nezgodu u naselju Meterize, oštetivši drugo vozilo.

N.Ž. je, nakon toga, nastavio da upravlja automobilom, gdje je ubrzo izazvao i drugu saobraćajnu nezgodu u Zvorniku, nanijevši materijalnu štetu na vozilima, a povrijeđenih nije bilo.

Tokom uviđaja policijski službenici Policijske stanice Zvornik su alkotestiranjem utvrdili da je N.Ž. imao 2,27 promila alkohola u krvi i prema njemu će biti preduzete zakonom propisane mjere zbog počinjenih prekršaja.

I vozač automobila S.P. iz Dervente uhapšen je jer je utvrđeno da ima 2,21 promil alkohola u organizmu, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Navedeno lice uhapšeno je juče, dodaje se u saopštenju.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana