Pronađen i uhapšen vozač koji je udario biciklistu pa pobjegao

Nebojša Tomašević
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA - Policija je identifikovala i uhapsila vozača koji je noćas u ulici Krajiških brigada na banjalučkom Zapadnom tranzitu udario biciklistu Nedeljka S. (69) iz Banjaluke i pobjegao.

"Glasu Srpske" potvrđeno je da je uhapšen Boško A. (31) iz Laktaša koji je vozeći "ford" naletio na biciklistu.

Prema informacijama do kojih je došao „Glas“, biciklista je zadobio teže povrede, odnosno više  preloma kostiju, ali nije životno ugrožen.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći incijale, saopšteno je da im je nesreća prijavljena noćas oko 00.25 časova.

- Prema prijavi u saobraćajnoj nezgodi su učestvovali biciklista  N.S. iz Banjaluke i nepoznato lice sa nepoznatim vozilom koje je pobjeglo sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi biciklista N.S. je zadobilo teške tjelesne povrede. Istragom je danas identifikovan B.A. iz Laktaša kao lice koje  je pobjeglo sa mjesta nezgode. Utvrđeno je da je B.A. u vrijeme nezgode upravljao  vozilom „ford“. U toku je kriminalistička obrada lica Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka- navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

N.T.U saopštenju se navodi da je vozač identifikovan danas oko 12.20 časova.

-Nadležnoj policijskoj stanici, noćas u 00.25 časova, prijavljeno je da se u Ulici Krajiških brigada dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali biciklista N.S. iz Banjaluke i nepoznato lice sa nepoznatim vozilom koje je pobjeglo sa lica mjesta - navodi se u saopštenju ove policijske uprave.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi  N.S. je zadobio teške tjelesne povrede.

U saopštenju se navodi da je utvrđeno da je B.A. u vrijeme saobraćajne nezgode upravljao sa automobilom "ford".

Iz Policijske uprave Banjaluka navode da je u toku kriminalistička obrada lica, te da je o događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana