Ravna planina izgradila imidž prestižnog Ski-centra

Srna
Foto: srna

PALE- Ski-centar "Ravna planina" kod Pala otvorio je svoje staze za ljubitelje skijanja, a uslovi na stazi su idealni, rekao je Srni vlasnik ovog ski-centra Veljko Golijanin. Golijanin je naveo da je "Ravna planina" izgradila imidž prestižnog ski-centra u BiH, regionu i Evropi i da nudi mnogo toga za sve generacije tokom cijele godine, pogotovo zimi.

"Zaposleni u Ski-centru Ravna planina ulažu velike napore kako bi brojnim ljubiteljima skijanja i zimskih sportova omogućili maksimalan užitak na ovoj planini", dodao je Golijanin. Ski-centar raspolaže sa 12,5 kilometara staza urađenih po najvećim standardima, a staza Stjenčica dužine 1.400 metara prošla je homologaciju.

"Ta staza zadovoljava sve svjetske standarde za održavanje FIS-trka koje će u januaru biti održane na Ravnoj planini", istakao je Golijanin. Prema njegovim riječima, vremenske prilike su naklonjene ljubiteljima snijega, a zahvaljujući vještačkom osnježavanju spremaju se dovoljne količine snijega za cijelu zimu. Golijanin je rekao da se na vrhu Centra, osim dva jezera, nalazi i koliba "Gondola" sa raspoloživih 300 mjesta i uređenim ambijentom.

On je potvrdio da je u funkciji ski-lift kapaciteta 800 skijaša na sat, sa ski-vrtićem i gondolom za prevoz skijaša i svih zainteresovanih posjetilaca. Cijene usluga vertikalnog transporta i karti su ostale nepromijenjene, tako da dnevna karta za odrasle iznosi 25 KM, poludnevne 20 KM, dok je cijena dnevne karte za djecu 20 KM, a poludnevna 15 KM. Noćno skijanje za odrasle i djecu košta 20 KM i počinje od 18.30, uz besplatan parking. Ski-centar "Ravna planina" ove godine organizovaće doček Nove godine u skladu sa propisanim mjerama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana