“Prointer ITSS” donirao namještaj i bijelu tehniku Domu “Rada Vranješević”

Srna
Foto: Srna

BANJALUKA - Radnici kompanije “Prointer ITSS” donirali su Domu za đecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević” u Banjaluci namještaj i bijelu tehniku.

U novogodišnjoj akciji, novac za poklone prikupili su zaposleni u “Prointeru” i odlučili da, umjesto tradicionalnih paketića, nabave ono što je u Domu trenutno najpotrebnije, saopšteno je iz “Prointera”.

Marketing menadžer u “Prointeru” Đorđe Mrđa rekao je da je na inicijativu rukovodilaca sektora kompanije organizovana akcija u koju su se svi rado uključili.

“Praznični duh, humanost i solidarnost željeli smo da podijelimo sa ustanovom koja decenijama brine o đeci i mladima i da im, na taj način, uljepšamo Novu godinu. Kao i svih prethodnih godina i ubuduće ćemo biti dio humanitarnih akcija na dobrobit čitave društvene zajednice”, istakao je Mrđa.

Direktor Doma “Rada Vranješević” Vladimir Kajkut zahvalio je zaposlenima u “Prointeru” za donaciju koja ih je sve obradovala.

“U duhu obilježavanja novogodišnjih praznika izrazili smo potrebu za namještajem i bijelom tehnikom za opremanje jedne vaspitne grupe i ta želja nam je ispunjena”, istakao je Kajkut.

U Dom “Rada Vranješević” samo u posljednjih godinu dana stiglo je dvadestoro mališana, a pun im je vrtić u koji idu i njihova i đeca iz lokalne zajednice, pa je svaka pomoć dobrodošla, naveli su iz “Prointera”.

Uz ovu unutrašnju obnovu, te novu fasadu i krov kojima se nadaju u sklopu projekta “Energetska efikasnost”, Dom će, kažu, biti još bolji i uslovniji, dodaje se u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana