Pokloni Granične policija djeci sa posebnim potrebama i oboljelima od raka

Srna
Foto: Pixabay

SARAJEVO- Pripadnici Granične policije BiH su povodom nadolazećih praznika podijelili poklone djeci sa posebnim potrebama i oboljelima od raka.

Podijeljeno je 250 paketića Udruženju "Iskra" iz Banjaluke, Humanitarnom udruženju "Fra Mladen Hrkać" iz Širokog Brijega, Udruženju "Srce za djecu" iz Sarajeva, Društvu za rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom "Kutak sreće" u Širokom Brijegu i Opštoj bolnici Odjeljenju pedijatrije u Sarajevu.

Iz Granične policije je saopšteno da, pored operativnih akcija koje kontinuirano realizuju sa ciljem suzbijanja prekograničnog kriminaliteta, nisu zapostavili ni akcije humanitarnog karaktera.

Ovom plemenitom akcijom, kako navode, izmamili su osmijeh i radost djeci i time još jednom pokazali veliko srce i humanost na djelu.

Ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija Granične policije BiH, a ovakve aktivnosti nastaviće se i u budućnosti, u skladu sa mogućnostima, dodaje se u saopštenju. Iz ove policijske agencije zahvalili su svim sponzorima koji su svojim donacijama uveliko pomogli realizaciji ove plemenite akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana