"Lutrija Srpske": „Folksvagen taigo” otišao u Prnjavor

Katarina Šaponja
Foto: Dražan Pozderović

BANjALUKA - Predstavnici “Lutrije Republike Srpske” danas su, u prostorijama “Brčko gasa” u Glamočanima, uručili ključeve novog „folksvagen taiga” Vladeku Šikori iz Prnjavora koji je automobil „ogrebao“ na instant srećki „Petica“.

Srećni dobitnik je istakao kako je veoma srećan zbog osvojenog automobila, te da je srećku kupio prije 15 dana u povratku sa posla.

- Dok sam pio kafu i čitao novine kasnije u toku dana sjetio sam se da mi je srećka ostala neogrebana u džepu. Kada sam je ogrebao, imao sam šta i da vidim - rekao je Šikora.

Na prvu je, kaže, pomislio da je dobio tri automobila, ali kada  je nazvao „Lutriju“ da provjeri, rekli su mu da nije dobio tri, ali jeste jedan.

- Uvijek sam biram svoje „grebe“ i često imam sreće. Nedavno sam dobio 500, jesenas 1.000, a jednom sam čak dobio i 5.000 maraka - kazao je Šikora i dodao da uvijek dobije više nego što uloži.

Kako ističe, auto će pokloniti supruzi, a on će nastaviti da vozi onaj koji trenutno posjeduje.

V.d. izvršnog direktora za marketing i komercijalu Mladen Ševkušić, istakao je da im posebno zadovoljstvo predstavlja momenat kada vide sreću kod dobitnika, koji za simboličan novčani iznos osvoje vrijedan dobitak.

- Važno je da naglasimo da igrači imaju mogućnost da na ovoj instant srećki, pored novčanih dobitaka u rasponu od 1,50 do 5.000 KM, osvoje još dva ista automobila „folksvagen taigo”, kao i jedan „audi A3“, koji je ujedno i glavna premija – pojasnio je Ševkušić.

Pored instant srećke „Petica“, navodi on, igrači mogu da odigraju još pet srećki koje se nalaze u njihovoj ponudi, a to su  „Treća sreća“, „Sport“, „Ostrvo s blagom“, „Alo Alo“ i „Zlatna trojka“, na kojima mogu da osvoje brojne novčane dobitke u iznosu i do 80.000 KM, kao i mobilne telefone i automobile.

- Tradicionalno, već godinama, igrači najviše igraju lutrijsku igru „Loto“, a „loto groznica” koja trenutno vlada može se primijetiti i po sve većim redovima na prodajnim mjestima „Lutrije RS“, s obzirom na to da je fond za „Loto sedmicu” dostigao iznos od oko 7.300.000 KM, dok je fond za „Loto plus“ oko 1.100.000 KM, a za „Džoker“ iznosi oko 150.000 KM – kazao je on.

Dodaje da glavna premija za dobro poznatu lutrijsku igru „TV Bingo“ trenutno iznosi više od milion maraka, što je, kako ističe, dovoljan razlog da igrači imaju sve veću motivaciju da okušaju sreću i sa „Bingo“ listićima.

- Mjesec oktobar će biti u znaku specijalnih kola „Lota“ i „TV Binga“, samim tim i posebno interesantan za sve igrače, s obzirom na to da pored redovnih dobitaka, igrači imaju priliku da osvoje i dodatne novčane dobitke i automobile -  rekao je Ševkušić i pozvao igrače da igraju „s mjerom” i time istakao značaj odgovornog igranja lutrijskih igara na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana