Čubrilović uputio saučešće porodici Milana Tupajića

srna
Foto: printscreen

BANjALUKA- Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je telegram saučešća porodici nekadašnjeg narodnog poslanika Milana Tupajića.

"Želim da istaknem da je gospodin Tupajić mandat narodnog poslanika, koji je obavljao u pet skupštinskih saziva, kao i poslove predsjednika Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, vršio predano i angažovano, nikada ne zaboravljajući interes građana Srpske, a posebno građana Sokoca koji su ga birali.

Neka mu je vječna slava i hvala", navodi se u telegramu saučešća predsjednika parlamenta Srpske. Čubrilović je telegram saučešća porodici Tupajić uputio u ime Narodne skupštine Republike Srpske i lično ime. Milan Tupajić, jedan od osnivača SDS-a na Sokocu i bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, preminuo je danas na Sokocu u 67. godini.

Bio je jedan od osnivača SAO Romanije i Republike Srpske, a obavljao je brojne funkcije kako u Sokocu, gdje je bio predsjednik Skupštine opštine od 1991. do 1997. godine, tako i u institucijama Srpske. Mandat narodnog poslanika birači su mu poklanjali za pet skupštinskih saziva u periodu od 1996. do 2004. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana