Restoran Novak atrakcija grada

Ž. K.
Restoran Novak atrakcija grada

Banjaluka - Restoran "Novak" u Banjaluci otvorio je juče vrata za predstavnike medija za koje je upriličeno druženje i razgledanje ovog jedinstvenog i modernog zdanja.

Prvi restoran u RS sa imenom najboljeg svjetskog tenisera nalazi se u sastavu hotela "Trešnja" na izletištu Banj brdo. Restoran raspolaže sa dvije sale i pet terasa, a u okviru hotela nalaze se četiri luksuzno opremljene sobe i apartman.

Portparol restorana "Novak" Radoš Simićević vjeruje da će restoran i hotel biti ponos grada i nova turistička destinacija koja će slaviti ime šampiona Novaka Đokovića.

- Našem gradu je potreban ovakav objekat, što je potvrdila i odlična posjeta naših sugrađana tokom prošlog vikenda - kaže Simićević.

Predstavnik agencije "Plus medija", koja je zadužena za promociju svih "Novak" restorana Ivan Trifunović očekuje da će novi restoran u Banjaluci postati jedno od najprijatnijih mjesta u gradu.

- Banjalučani imaju priliku da uživaju u mjestu koje krase pozitivne osobine po kojima je Novak prepoznatljiv i vjerujem da će i on ovdje popiti kafu čim mu to obaveze dozvole - kaže Trifunović. Otvaranje restorana izazvalo je buru zbog mogućeg ukidanja rampe na ulasku u rekreativnu zonu, a očekuje se da će Skupština grada uskoro donijeti konačnu odluku o tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana