Petrovo: Traže kaznu za odgovorne za smrt Sare i Anđele

Srna
Petrovo: Traže kaznu za odgovorne za smrt Sare i Anđele

Petrovo - Više stotina mještana Petrova juče je protestovalo jer Tužilaštvo u Doboju ne procesuira vinovnike saobraćajne nesreće u kojoj su 11. jula poginule osamnaestogodišnjakinje Sara Katanić i Anđela Nedić.

Skup je organizovala grupa građana, koji su nezadovoljni i stanjem u oblasti bezbjednosti saobraćaja u Petrovu.Okupljeni na Trgu Nemanjića poručuju da porodice pate "dok ubica uživa u slobodi".

Učesnici skupa nosili su bijele majice sa fotografijama poginulih djevojaka i natpisom "Sara i Anđela nas pitaju?". Neki od učesnika nosili su transparente na kojima je pisalo "Dosta nam je kabadahija za volanom" i "Stop nasilju na putevima!".

Građani su na spomeniku koji su nedavno na mjestu nesreće podigle porodice poginulih djevojaka prislužili svijeće, a potom su krenuli prema groblju Brđani, gdje su odali poštu Sari i Anđeli.

Anđela Nedić i Sara Katanić poginule su 11. jula na putu u Petrovu kada ih je dvadeset minuta iza ponoći udario automobil MBNj kojim je upravljao devetnaestogodišnji Dragan Mišić iz Kakmuža, opština Petrovo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana