Koncert podrške za Stefana Majstorovića

Srna
Koncert podrške za Stefana Majstorovića

Kotor Varoš - U organizaciji Svetosavske omladinske zajednice /SOZ/ Kotor Varoš večeras je u sportskoj dvorani u ovom mjestu održan humanitarni koncert, na kojem je prikupljeno 2.540 KM za liječenje učenika devetog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" Stefana Majstorovića.

Na koncertu su učestvovali Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ "Miloš Dujić" iz Čelinca, Folklorni ansambl Kotor Varoš, Nešo Kostić i "Bingo Bend", Šeba Baja Mali i "Izvorni glas", te harmonikaši Bojan Kojčinović i Nemanja Pejaković.


Građani Kotor Varoša su se odazvali u velikom broju i kupovinom ulaznice dali svoj doprinos u večerašnjoj akciji.

"Večeras je pobijedila humanost, prikupili smo 2.540 KM. Iskreno se nadamo da će Stefan što prije nastaviti školovanje i druženje sa svojim vršnjacima", istakao je jedan od organizatora koncerta Nemanja Knežević.

Ljekari su početkom godine konstatovali da je petnaestogodišnji Stefan obolio od akutne limfoblastne leukemije. Već drugi mjesec nalazi se na liječenju na Odjeljenju hematologije Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Majstorovići nemaju novca za skupo Stefanovo liječenje, jer je u četvoročlanoj porodici zaposlen samo njegov brat Darko. Za prvu ampulu lijeka iz Njemačke platili su 1.635 evra, a ta terapija bi trebalo da bude nastavljena što zahtijeva ogroman novac.

Svi koji žele da pomognu u liječenju Stefana Majstorovića novčane priloge mogu da uplate na račun kod Hipo Alpe Adria banke na žiro račun: 552-038-15156198-06 sa naznakom "Za liječenje Stefana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana