Humana srca za pomoć Stefanu

D. K.
Humana srca za pomoć Stefanu

Kotor Varoš - Humanitarna akcija pokrenuta je u Kotor Varošu kako bi bio prikupljen novac za liječenje učenika devetog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" Stefana Majstorovića.

Ljekari su početkom godine konstatovali da je 15-godišnji Stefan obolio od akutne limfoblastne leukemije. Već drugi mjesec nalazi se na liječenju na Odjeljenju hematologije Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci. Majstorovići nemaju novca za skupo Stefanovo liječenje, jer je u četvoročlanoj porodici zaposlen samo njegov brat Darko. Za prvu ampulu lijeka iz Njemačke platili su 1.635 evra, a ta terapija bi trebalo da bude nastavljena što zahtijeva ogroman novac.

Akciji za pomoć Stefanu prvi su se odazvali učenici Osnovne škole "Sveti Sava". Njima su se priključili građani, sportisti i privrednici, a uskoro bi za Stefana trebalo da bude održan i humanitarni koncerti.

- Zahvalni smo svima koji pružaju pomoć i koji se interesuju za Stefanovo zdravstveno stanje. Nadamo se da će zahvaljujući humanosti dobrih ljudi i zalaganju ljekara Stefan što prije nastaviti školovanje i druženje sa svojim vršnjacima, ali nam je do tada i dalje potrebna pomoć kako bi nastavio liječenje i skupe terapije - kaže Stefanov brat Darko.

Pomoć

Svi koji žele da pomognu u liječenju Stefana Majstorovića novčane priloge mogu da uplate na račun kod Hipo Alpe Adria banke: 552-038-15156198-06 sa naznakom "Za liječenje Stefana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana