Ostavka zbog članova iz RS

M.Č.

BANjALUKA - Direktor preduzeća "BH Gas" Almir Bećarević podnio je ostavku na mjesto predsjedavajućeg Skupštine Udruženja za gas u BiH, obrazlažući to "neslaganjem sa politikom i stavovima pojedinih članova ovog udruženja iz Republike Srpske".

- S obzirom na licemjernost pojedinih članova Udruženja iz Republike Srpske, koja je došla do izražaja na sjednici Skupštine u utorak, a koja se ogleda u ličnoj promociji pojedinih članova u svijetu putem Udruženja i destruktivnom djelovanju i razbijanju svega onoga što podrazumijeva zajedničko gasno tržište u BiH, podnio sam ostavku na mjesto predsjedavajućeg Skupštine - naveo je Bećarević u saopštenju za javnost.

Zamjenik predsjedavajućeg Skupštine Udruženja za gas u BiH Milomir Draganić rekao je da ovakav istup Bećarevića i optuživanje predstavnika iz Republike Srpske ima političku pozadinu.

- Koliko ja znam članovi sa kojima se Bećarević nije slagao, nisu iz RS. Udruženje za gas BiH oslikava stavove države. Smatram da je pravi razlog Bećarevićeve ostavke međusobni sukob određenih članova iz FBiH - kazao je Draganić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana