Звијезда теленовеле „Касандра“ поново у Србији

Б92
Звијезда теленовеле „Касандра“ поново у Србији

БЕОГРАД – Корајма Торес, чувена Касандра, стигла је синоћ у Београд.

Летом из Боготе, главног града Колумбије, преко Париза, око 22.50 слетјела је на београдски аеродром, гдје су је дочекале бројне медијске екипе.

Током лета из Боготе, Корајма је на свом Инстаграм налогу најавила долазак у Београд и тиме потврдила да ће учествовати у серији „Игра судбине“.

Серија, која сада броји више од 1.180 емитованих епизода, увијек је у врху гледаности, а чувена Касандра допринијеће још већем броју гледалаца.

Глумица је истакла да јој је драго што је стигла у Србију.

Корајма Торес стекла је велику популарност у Србији током 90-их година прошлог вијека, када се емитовала теленовела Касандра у којој је играла главну улогу. Догађања из серије многи су толико примили к срцу да су туговали и писали писма и петиције да се лик Касандре ослободи из затвора.

Она је посјетила Србију 1997. године и навела је да је након тога почела да слуша и српску музику и гледа наше филмове.

„Долази нам колегиница и то је баш добар потез,“ рекла је глумица Сандра Бугарски, која тумачи лик Панчетe у „Игри судбине“.

„Игра судбине“ је најгледанија домаћа серија посљедњих година, а снимљено је више од 1.000 епизода, док сада почиње и нова сезона под називом „Тајне прошлости“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана