Нови албум Кристине Агилере и изглед за нови почетак

Глас Српске
Нови албум Кристине Агилере и изглед за нови почетак

Пјевачица Кристина Агилера има богато животно искуство, било да је ријеч о каријери, приватним стварима или о њеном естетском изгледу, који се мијењао од ношења изазовних кожних панталона и двобојних дредова па до старог холивудског гламура. Поп дива сада има нови изглед са дубоким изрезима, зализаном косом и минималном шминком.

- Увијек сам била особа која воли експерименте, театралност и која воли да се уживи у различите ликове. Извођач сам и то је моја природа. Тренутно сам у фази када сам све то одбацила и цијеним своју сирову љепоту и оно што јесам - казала је Агилера.

Самоувјереност и лакоћа живота, сматра она, је нешто што долази са годинама. У 20 година, откако се појавила на јавној сцени, Агилера је била номинована за 18 "Гремија", освојивши пет и продала је више од 50 милиона плоча. Такође је глумила у филму са Шер, била судија у емисији "Глас", прошла кроз развод, опет пронашла љубав са вјереником Метом Ратлером и постала мајка. Током ових важних животних догађаја Агилера, која је недавно најавила снимање новог албума, остала је чврсто стојећи на земљи, за шта је једним дијелом заслужно њено дјетињство праћено насиљем у породици.

- Гледала сам своју мајку како се понаша поданички и морала сам добро пазити како се понашам са њом, јер би ме знала пребити - истакла је пјевачица.

Агилера је још као дјевојчица одлучила да никада неће себи дозволити да се нађе у позицији да зависи од некога да би била срећна. Она је напорно крчила пут ка слави и као што су све поп звијезде познате по својим трансформацијама, то је случај и са Агилером, мада је глад за експериментима постала дио њене јединствене привлачности. Она каже да јој је сваки албум дозволио да се креће у новом правцу и открије нове стране своје личности. Њен деби албум из 2001. је био направљен "тачно из перспективе старијег мушког директора дискографске куће", док је њен изглед био типичан за ту еру - кратки топ, трапез панталоне и сјајни кармин. На сљедећем албуму "Ладџ Мармаладе" експериментисала је са изазовнијим изгледом - живописни дредови и одјећа која је више откривала - да би касније истраживала модни стил са косом у двије боје, бикини топићима и кожним панталонама. Критичари су тај њен изглед називали ризичним, док су је највећи критичари називали "највише потонулом рептил женом на планети". Послије тога снима ретро албум  "Повратак коријенима", праћен новим изгледом и црвеним ружем, који је постао њен заштитни знак.

- Не могу бити на једном мјесту превише дуго. Потребно ми је кретање, морам да истражујем нове ствари, да будем умјетник - истиче пјевачица за коју ће се много више чути у овој и наредним годинама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана