Карлеуша обара рекорде

Курир
Карлеуша обара рекорде

КРАЉЕВО – Поп пјевачица Јелена Карлеуша синоћ је, 22. септембра, у Краљеву приредила спектакуларан концерт, а привукла је десетине хиљада обожавалаца.

Регионална музичка звијезда се за ову прилику специјално потрудила, те је одабрала несвакидашњи сценски костим и још једном показала зашто важи за једну од најстилизованијих личности.

Њено појављивање изазвало је праву еуфорију међу бројном публиком која је нестрпљиво ишчекивала почетак спектакла, а Јелена је оборила рекорд посјете у Краљеву.

Фанови, не само из Краљева, већ и из околних градова, уживали су у хитовима мега звијезде, која је као по обичају направила хаос на сцени својим изгледом и перформансом. Њени вјерни обожаваоци којих је било у великом броју, помно су пратили сваки дивин покрет на сцени и с њом у глас пјевали сваки стих, а Јелена је, како то обично бива, оборила рекорд посјете.

Подсјетимо, након што је Карлеуша освојила свијет моде током недјеље моде у Паризу, остварила је још један значајан успјех, када се недавно појавила на најпознатијој филмској платформи Netflix! Познато је да је Јелена стекла блиска пријатељства са многим свјетским звијездама, а једна од њих је и модел Ђорђина Родригез, супруга фудбалера Кристијана Роналда.

У једној сцени Ђорђина хвали креацију пјевачице, истичући да је одушевљена њеним талентом и укусом. Управо то је доказ зашто Јелена Карлеуша важи за једну од најпопуларнијих и најстилизованијих личности на Балкану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана