Александра Пријовић одржаће још један концерт у децембру: Ево гдје ће наступати

Г.С.
Foto: Г.С.

Пјевачица Александра Пријовић одлучила је да своју прву велику турнеју под називом „Од истока до запада“ заврши управо у Београду, о чему је обавијестила и своје вјерне фанове.

Пријовић је чак три пута напунила београдску Арену, а 22. децембра ће велики број љубитеља њене музике још једном моћи да ужива у великом броју хитова музичке звијезде. Она је концерт заказала за 22. децембар ове године.

- Враћамо се кући, Београде видимо се 22.12.2024. - написала је у опису видеа у ком су сабрани сви најљепши тренуци са њене турнеје.

Иначе, након серије успјешних наступа, Александра је најавила и још један концерт у Дворани Грипе 10. новембра. Сплитска публика имаће прилику да поново ужива у њеним хитовима и доживи ноћ за памћење.

- Хвала вам драги моји! Видимо се и другу ноћ у Сплиту - изјавила је Александра Пријовић за Extra FM, изражавајући своје узбуђење и захвалност фановима који су јој омогућили да поново наступи у овом граду.

Александра често у интервјуима које даје за медије истиче како јој је супруг Филип највећа подршка у животу, а посебно кад је каријера у питању, и да је све ово заправо и његов успех.

Њих двоје су завјетовали на вјечну љубав у јуну 2018. године, а у марту наредне године добили су сина којем су дали име Александар, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана