Зец на стази, корњача у кревету

Глас Српске
Зец на стази, корњача у кревету

Јамајчанин Усеин Болт је на мукама. Одавно је познато колико брзо може да трчи, а сада се спомиње као велики "спораћ" у сексу.

Aко, то је можда, опет, добро. Наиме, једна, згодна конобарица из источног Лондона заљубљена је у највећу звијезду свјетске атлетике, са којим је у "вези" била 30 дана. Ребека Пасли (23) боравила је на митингу у Кристал Паласу, а њена појава није прошла незапажена и Болтов менаџер позвао је да им се придружи на забави у Вест Хему. Била је свечани гост у Болтовој лимузини, а свјетски рекордер је врло брзо успоставио контакт са атрактивном Британком и рекао јој: Ти си моја!

- Није се шалио. Био је прави господин. Плесали смо цијелу ноћ - открила је секси конобарица, која је у јануару провела цијели мјесец на Јамајци са најбржим човјеком свијета. Послије тога услиједио је крај њених снова.

- Сломио ми је срце. Он је најбољи љубавник којег сам икада имала. Усеин је можда брз на стази, али је у кревету јако спор. Зна како да задовољи жену - рекла је разочарана Ребека, чијој су вези пресудиле љубоморне Јамајчанке.

- Бројне дјевојке на Јамајци су у медијима тврдиле да су у вези с Болтом. Он ми је рекао да су све то глупости, али то је имало негативан учинак на нашу везу. Гледале су ме као странца који је дошао да отме "њиховог човјека". Гдје год сам била, жене су ми "забијале нож" у леђа. Послије тога нисам се чула с Усеином 30 дана и наша веза је пукла - закључила је Ребека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана