Због славе жели да прекине трудноћу у 5. мjесецу

Aгенције
Због славе жели да прекине трудноћу у 5. мjесецу

Двадесеттрогодишња Џоузи Канингам била је очајна када су је продуценти "Великог брата" одбили након што су чули да је у другом стању. Када је схватила да је то спречава да буде још популарнија старлета је одлучила да прекине осамнаестонедjељну трудноћу како би учествовала у ријалитију.

Џоузи је иначе постала позната широм Велике Британије када је открила да јој је британски Национални здравствени сервис платио уградњу силикона од осам хиљада фунти како би могла да постане модел.

Она од тада не бира начине да задржи славу, па макар то коштало живота и њено нерођено дијете. Како каже, трудноћа јој уништава шансу да буде позната телевизијска звијезда.

"Коначно сам на корак од тога да постанем позната широм земље и нећу дозволити да ми трудноћа то уништи", рекла је она за "Мирор" – "Прекид трудноће је рјешење. Слиједеће године у ово вријеме нећу имати бебу. Умјесто тога бићу позната, возићу пинк Рејнџ Ровера и имати кућу. Ништа ми неће стати на пут"

Након што је својом изјавом о финансирању нових груди изазвала велики скандал у Британији она је почела да ради као пословна пратња, а претпоставља се да је отац дјетета којем судбина није извјесна један од клијената.

Немилосрдна дјевојка каже да ће прво урадити операцију и прекнути трудноћу, а онда позвати продуценте да поново размисле о њеном учешћу у "Великом брату".

Иначе Џоузи, која је овом изјавом изазвала велики бијес и презир британске јавности већ има двоје дјеце, а први пут је постала мајка са 17 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана