Зашто холивудске звијезде избјегавају овај хотел?

Агенције
Зашто холивудске звијезде избјегавају овај хотел?

Ријалити звијезда Ким Кардашијан само је једна у низу познатих личности која је изразила протест против чувеног хотела "Беверли Хилс" у Лос Анђелесу.

Наиме, хотел је већ посљедњих пар мјесеци празан пошто је његов власник Султан од Брунеја Хасанал Болкија увео шеријатски закон у својој држави по ком се хомосексуалци каменују до смрти. Ово је изузетно погодило Холивуд, па су тако редовни гости почели да избјегавају чувени хотел.

Из тих разлога Ким је на свом блогу написала да протест због одлука власника хотела не смије да утиче на рад хотела у којем је провела неке од најљепших тренутака свог живота.

Како каже, иако су акције Султана противне свему у шта она вјерује, особље хотела које познаје откако је била мала дјевојчица не смије да испашта.

"Султану који има 20 милијарди долара наш протест неће направити неки губитак. Нашим избјегавањем највише је погођено особље које ту ради откако сам ја била мала дјевојчица", каже Ким која је и сама отказала дјевојачко вече у овом хотелу прије мјесец дана. Признала је да је пренаглила с одлуком.

"Не треба да кажњавамо особље које вредно ради. То је хотел у који сам још као мала дјевојчица долазила да једем колаче с татом", написала је.

Расел Кроу је такође рекао да подржава протест, али не и избјегавање хотела који има традицију дугу 102 године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана